Conceptul Nailix

NAILIX STUDIO BUCURESTI

Nailix Studio Bucuresti scrie povestea unghiilor tale. Fiecare femeie isi doreste o frumusete care inspira si o stralucire care trezeste admiratie. Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate.
Defineste stilul si eleganta unghiilor cu ajutorul echipei Nailix.

Nailix studio bucuresti

Povestea Nailix Studio Bucuresti

MANICHIURA & PEDICHIURA

Istoria acestei povesti incepe a fi scrisa acum 12 ani. Cu sacrificiu, cu munca si cu dedicatie. Cand nimeni nu dadea sens acestei sperante, Catalina a mers mai departe si a spus: “Eu voi reusi!”. Iar dupa multi ani de eforturi, povestea Nailix Studio a prins aripi.

Drept urmare, in decembrie 2018 deschidem pentru prima data usile Nailix Studio. Un salon exclusiv de manichiura si pedichiura aflat in centrul Bucureștiului, pe strada Tokio Nr.3.

Salonul este dedicat ingrijirii si infrumusetarii unghiilor, oferind astfel o calitate superioara a serviciilor oferite. Studioul nostru este un spatiu de socializare, un colt de evadare din agitatia orasului. Aici clientii vor fi ascultati, rasfatati si vor gasi acest spatiu ca fiind un loc prietenos si intim.

Nailix Studio a fost creat din dorinta de a dezvolta standardele serviciilor de manichiura si pedichiura. Dorim astfel sa punem in valoare frumusetea exterioara, dar si pe cea interioara a clientelor noastre.

Transforma unghiile tale in cartea ta de vizita!

Echipa si Serviciile Nailix Studio

Te invitam intr-o atmosfera boema, in care personalul este unul specializat si prietenos.

Nailix studio bucuresti

povestea-nailix

Produsele pe care le folosim la serviciile de manichiura si pedichiura sunt de cea mai buna calitate. In plus, aici vei descoperi cele mai moderne tehnici personalizate nevoilor unghiilor tale.

Studioul nostru angajează și formează permanent doar profesioniști de excepție, perfect competenți în rafinamentul și finețea necesare în domeniul nostru. Astfel oferim satisfactia celor mai exigente cerinte. Varietatea serviciilor ofera posibilitatea exprimarii diferitelor stiluri. Poti opta pentru o manichiura clasica, prin care evidentiezi naturaletea si simplitatea mainilor tale. Sau poate vrei sa incerci o manichiura tehnica French cu acril, care sa evidentieze perfectiunea si eleganta.

O femeie nu știe cât de frumoasă este cu adevărat până nu vede cât de frumoasă poate deveni. La Nailix Studio, credem că educația și informarea clientelei este la fel de importantă ca și serviciile de calitate pe care le oferim. Doar atunci când cunoști toate posibilitățile pe care le ți le punem la dispoziție, înțelegi ce putem face pentru tine.

Poti alege sa devii frumoasa in felul care ti se potriveste si care te reprezinta.

Creativitate & Inovatie

Ne aflam într-o industrie a creativității și invoației. Ne informăm permanent despre noile produse și despre noile tehnici care apar. Si ne străduim să aducem aceste informații și produse noi, în timp real la îndemâna clientelei noastre, care dorește să se afle mereu în avangarda stilistică și mondenă a societății.

Astfel, de fiecare dată când vii la Nailix, ai garanția, nu doar că afli despre ultimele trenduri, tehnici și produse, dar le și poți accesa cu ușurință.

INDRAZNESTE sa alegi calitatea! Ai incredere ca Nailix este raspunsul cerințelor tale!

servicii si preturi pedichiura bucuresti