Blog

Ne lăsăm pe mâna unui specialist sau ne realizăm o manichiură după tutoriale?

Când dai căutare pe google “tutorial unghii”  găsești la o primă vedere 996.000 de rezultate. Probabil că nici nu ai timp într-o viață să stai să le urmărești pe toate. Trăim vremuri când ne dorim să le facem pe toate. Să ne machiem mai bine, așa că mergem la cursuri de automachiaj, să ne îmbrăcăm mai bine, așa că mergem la cursuri de fashion, să avem unghii perfecte așa că…… mergem la saloane specializate.

Ne place să spunem să TREBUIE SĂ DĂM CEZARULUI ce este AL CEZARULUI.

Într-adevar e comod să ne uităm la tutoriale și să încercăm să ne facem singuri, însă noi ca specialiști recunoaștem că inclusiv nouă ne este greu să ne facem la mâinile noastre, da păi vouă, care nu aveți experiență?

E peste mână, nu?

Ca echipa de profesioniști ne dorim să oferim mereu servicii de 5 stele. Când vreodată ar putea face asta un tutorial de unghii, menit doar să atragă, și mai puțin să învețe?

Trăind în era internetului, unde învățăm inclusiv cum se ne retapițăm canapeaua singuri ( recunoașteți că și voi vă uitați la filmulețe de la Tasty :)), tendința ar fi să încercăm să ne facem și unghiile singuri.

Vă întrebăm acum. Credeți că puteți scoate blicul perfect, că puteți construi o unghie cu acril sau să realizați cuticula perfectă din două ture de freză? Dacă aveți cel puțin un răspuns de NU la cele întrebate, atunci e timpul să ne faceți o vizită.

Să dăm Cezarului ce este al Cezarului și să alegem mereu PROFESIONISTUL, căci el este cel mai în măsură să se ocupe de unghii și să ne ajute să ne și relaxăm cu această ocazie.

Ne găsiți în Strada Tokio, nr 3. Cu zâmbet pe buze și gata de perfecțiune.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.