Blog

Crezi că gelul este cea mai bună variantă pentru unghiile tale? Greșit. Descoperă ACRILUL.

Nick Knight-Photographer la VOGUE spunea că  “Nails in an Image are like the Last note of a melody that you always remember. Nails are such an important part of it- they finish the line.”, iar noi nu putem decât să îi dăm dreptate și să completăm că fiecare femeie ar trebui să știe că primele care vorbesc sunt de fapt unghiile.

În fiecare lună, ne trec pragul sute de cliente și fiecare are propria ei poveste. Unele iubesc unghiile naturale, alte oja semi, altele construcția, câteva protecția pe unghia naturală sau formele extreme. De fiecare dată noi avem grijă să folosim cele mai bune produse, tehnici și să sfătuim clienta ce i se potrivește.

Când vine vorba de construcție sau protecție pe unghia naturală, atunci noi știm sigur că cea mai bună soluție pentru unghii este acrilul. Un produs minunat care se aplică perfect ȘI NU NECESITĂ introducerea mâinii în lampă, așa cum o cere gelul.

Acrilul este un produs format din pudra acrilica si monomer care prin combinarea lor rezulta materialul perfect de aplicat pe unghii sau în constructii.

Iată de ce noi recomandăm acrilul:

  1. Pare mai natural pe unghii, facand priza perfect cu unghia naturala.
  2. Nu se introduce in lampa, se usuca in aer. Timp scurtat de lucru si fara ardere in lampa.
  3. Acrilul dureaza mai mult pe unghii decat gelul si nu este casant.
  4. Se indeparteaza usor.
  5. Oja adera mai bine la suprafata cu acril, ceea ce inseamna ca va rezista mai bine.
  6. Atunci cand ii cunosti secretele, acrilul este mai usor de manevrat, ceea ce ne ajuta pe noi sa cream exact forma dorita de unghie.
  7. Pe anumite unghii, gelul nu are deloc aderenta, acrilul în schimb nu are această problemă.
  8. Este materialul care ajută în corectarea unghiilor convexe și concave.
  9. 90% din trainerii mondial iubesc acest material.
  10. Este un material ce nu are prestabilită compoziția, astfel ne dă libertatatea să lucrăm exact cum ne dorim noi.
Descoperă acrilul.

Lucrat cu atenție și migală, acrilul ne transformă echipa în mici sculptori care construiesc frumusețe direct pe unghiile clientelor noastre.

Ceea ce ne face speciali este că suntem unul dintre puținele saloane din București care lucrăm cu acrilul și ne place să ne mândrim cu asta. Căci fiecare membru al echipei trece printr-o serie lungă de cursuri și atestări, pentru a se ridica la cel mai înalt nivel și a lucra perfect cu un produs pretențios, dar extrem de bun.

Vă așteptăm să ne descoperiți în București, Tokio nr3.

Pe curând,

Echipa Nailix

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *