Blog

Cum să îți porți unghiile în vara lui 2019. 10 idei de la specialistul NAILIX

Cum să îți porți unghiile în vara lui 2019

Chiar dacă vremea se joacă cu noi și nu ne lasă să ne trăim vara așa cum ne-am dori, asta nu ne împiedică să mergem în vacanțe, să purtăm unghiile cât mai colorat sau, așa cum ne place nouă să spunem, să ne punem vara pe unghii.

S-a terminat prima lună din acest anotimp și deja clientele noastre au început să plece în vacanță, iar provocarea devine și mai interesantă, când specialistul trebuie să fie ca un pictor consacrat, și să realizeze adevărate opere de artă, pe unghiile doamnelor și domnișoarelor.

Dacă dăm un search pe google sau ne uităm pe aplicația Pinterest vom găsi milioane de lucrări pentru inspirație, lucrări în care aproape că ne pierdem și nu mai știm ce ne dorim. Vă sună cunoscut?

De câte ori nu ne-am uitat cu zâmbetul pe buze la rochia purtată de JLo la OSCAR sau de Lady Gaga la Gala Met? De câte ori nu am dat zoom pe textura materialului din care a fost rochia croită sau nu ne-am inspirat din machiajele purtate de marile vedete de la Hollywood?

Ei bine, am adunat informație de la toate marile evenimente din prima jumatate a acestui an și am realizat o colecție personală, semnată NAILIX SUMMER VIBE, inspirată de pe covorul roșu.

Ne-am inspirat din materialele fluide care se mișcă în bataia vântului, ne-am lăsat cuceriți de dantela fină care completează marginea unor rochii demne de OSCAR și am combinat culori pentru a avea albastrul regal purtat de vedete la Golden Globe Awards.

N-am uitat și de rozul în toate nuanțele sale, de la prăfuit, la barbie pink și magenta, dar și nude-urile combinate cu diverse texturi.

Acolo unde am simțit nevoia, am adăugat diverse bijuterii menite să înfrumusețeze, exact cum au făcut și vedetele de la Met Gala.

N-am putut să încheiem colecția de vară fără să nu avem și unghii metalice sau negre.

Toate modelele le-am așezat cu măiestrie pe forme de unghii precum migdală, oval și pătrat. Cele 3 forme favorite și în această vară, atât de noi, cât și de clientele noastre.

COLECTIA NAILIX SUMMER VIBES cucerește inimile domnișoarelor de 18-25 de ani, cât și doamnelor noastre dragi de 35+. Iar starea de bine pe care o oferă, nu se compară cu nimic altceva.

Be a Nailix Lady. Be a Nailix Girl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *